FORUM

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΘΕΜΑ:Εντυπώσεις,Σχόλια & Απόψεις από τη συμμετοχή μου στο Πρόγραμμα eTwinning «Un Livre,un ami.»

12 thoughts on “FORUM

  1. Έχω όμορφες εντυπώσεις……..
    Αυτά τα πράγματα που κατεβάζουμε έιναι συναρπαστικά

  2. Οι εντυπώσεις μου για το πρόγραμμα ‘Un Livre,un ami’ είναι απίστευτες.Πρώτα απο όλα η συμμετοχή μου βοήθησε στην επικοινωνία των μαθητών μεταξύ μας . Μεταφέραμε πολιτισμούς απο τόπο σε τόπο,απόψεις ,ιδέες,έθιμα και ήθη.Κατα την γνώμη μου αυτή η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική καθώς έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με άλλους ανθρώπους,να συζητήσουμε για θέματα που μας απασχολούν και να αναπτύξουμε τις φιλίες μας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.Επιπλέον είναι σημαντικό για την τάξη να υπάρχει συνενόηση και αλληλοβοήθεια μεταξύ των μαθητών με σκοπό να μεταδίδουμε στους φίλους μας στο εξωτερικό την σημασία της φιλίας .Ευχαριστώ λοιπόν την Κα,Καφέ για την ευκαιρία που μας έδωσε . Ηρώ

  3. Είναι υπέροχο το λατρεύω μιλήσαμε με τους ΙΤΑΛΟΥΣ και ευχαριστούμε την κυρία Καφέ.

  4. Έχω απίστευτες εντυπώσεις από τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα eTwinning «Un Livre,un ami» .Πρώτα απ’όλα μας προσέφερε γνώσεις για την ζωή και την κουλτούρα των ανρώπων σε άλλες χώρες,γνωρίσαμε πολλά παιδιά και κάναμε καινούριους φιλους.Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ.!!!

  5. Το e twinning ειναι πολυ ωραιο γιατι κάνουμε δραστηριότητες,επισης κανουμε skype με άλλες χώρες και ανεβάζουμε φωτογραφείες.Παιρνάμε πολύ ωραία με την κυρία μας την Παρασκευή Καφέ

  6. Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία. Η επικοινωνία με τους Ιταλούς μα έμαθε τον πολιτισμό τους τις συνήθειές τους και σίγουρα κάποια τα υιοθετήσαμε και εμείς και έγιναν καθημερινές μας συνήθειες. Ήταν καταπληκτικό…..!

  7. Φέτος η χρόνια ήταν πολλή καλή.Το πρόγραμμα βέβαια δεν ήταν αρκετά ενδιαφέρον.Θα μου άρεσε αν το θέμα απασχολούσε πιο πολύ με πράγματα που μας ενδιαφέρουν.Η κ.Καφέ έκανε οτι μπορούσε για να μας βοηθήσει να μάθουμε και να συνεργαστούμε.Εύχομαι του χρόνου να περάσουμε ακόμα πιο καλά..

  8. Η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ ωραία.Το μάθημα ήταν πολύ ωραίο,μαθαίναμε διάφορα πράγματα με την κ.Καφέ,μας έλυνε κάθε μας απορία που είχαμε για το μάθημα,γελούσαμε εκεί που έπρεπε και άλλα πολλά.Ελπίζω να έχουμε και του χρόνου την κ.Καφέ όχι μόνο γιατί περνούσαμε ευχάριστα το μάθημά μας αλλά επειδή θα ήθελα να έχουμε ξανά την κ.Καφέ γιατί μας εξηγεί και μας βοηθάει σε ό,τι μας προβληματίζει.

  9. το et-twinning ειναι ενα πολυ ενδιαφερον προγραμμα!Μεσα απο αυτο καναμε πολλους καινουργιους φιλους απο ξενες χωρες και πανω απο ολα περασαμε σουπερ!και ενα μεγαλο ευχαριστω στην καθηγητρια μας..!

  10. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς το μάθημα των γαλλικών ήταν δημιουργικό και ενδιαφέρον. Κάναμε πολλά πράγματα και κυρίως μάθαμε γαλλικά. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος eTwinning είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε διάφορες δραστηριότητες και να έρθουμε σε επαφή με παιδιά της ηλικίας μας από πολλές χώρες, συνομιλώντας πάντα για θέματα των γαλλικών. Ελπίζω η καθηγήτρια μας των γαλλικών να συνεχίσει την προσπάθειά της να κινητοποιεί παιδιά σε παρόμοιες δραστηριότητες, έτσι θα αποκτήσει την αγάπη και την εκτίμηση ακόμα περισσότερων ατόμων.

  11. Στη διάρκεια όλης της χρονιάς το πρόγραμμα e-twinning μας προσέφερε πολλά, γνώσεις για τον κόσμο , πήγαμε εκδρομές και επισκεφτήκαμε σημαντικούς χώρους όπου είδαμε και μάθαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, διευρύναμε τις γνώσεις μας στη γαλλική γλώσσα μέσω διάφορων δραστηριοτήτων και πάνω απ’ όλα περάσαμε καλά. Για όλα αυτά η κ. Καφέ κατέβαλε κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου, με χαρά και καλή διάθεση. Συνεχίστε την καλή δουλειά!:D!

Σχολιάστε